OpStoom

In 1994 zijn we met een flinke portie ondernemerschap en eigenzinnigheid gestart. Wij wilden het anders doen: kinderopvang waarbij het gaat om liefdevolle zorg en het inspireren van kinderen. Een fijne plek waar ouders vertrouwen ervaren en waar medewerkers gezien worden en elke dag zin hebben in het werk.

Dat is gelukt en zo zijn we nog steeds. Ouders kiezen graag voor Op Stoom en we werken met net zoveel plezier en lef als toen we begonnen. Het Op Stoom DNA* zit inmiddels in ons allemaal want kiezen voor Op Stoom doe je niet zomaar, dat is er eentje met hart en ziel…

Wij kiezen
voor kinderen

Samen dragen we bij aan een fijne dag voor het kleine en iets grotere grut. Ouders kunnen met een gerust hart naar hun werk en weten dat we open, positief en altijd eerlijk zijn.

In de pedagogiek zijn we nogal uitgesproken. En al zijn we doeners, zodra je met kinderen werkt heb je zeeën van geduld. We willen immers dat kinderen zoveel mogelijk zelluf doen, hoe klein of groot ze ook zijn. We vinden dát proces belangrijk, want hoe kunnen kinderen iets leren als ze niet eindeloos mogen oefenen? Van pedagogiek weten we alles en onze liefdevolle zorg voor kinderen maakt iedereen blij.

met plezier de dag tegemoet

Met plezier
de dag
tegemoet

Je bent kampioen glimlachen toveren en elke dag is ook jouw lievelingsdag. Met de kinderen op de groep of in een functie die bijdraagt aan onze kinderopvang. Voor managers geen eindeloze reeks aan rapportages bij ons. Ook zij gaan voor de inhoud.

We zijn dol op nieuwe samenwerkingsverbanden, met scholen of andere organisaties. Een idee wordt al snel uitgeprobeerd en gaandeweg schaven we bij. Net zoals kinderen bouwen met Kapla. We zijn fan van het proces, dat brengt ons ver.

We doen
Op Stoom samen

Collega’s bij Op Stoom kunnen het goed met elkaar vinden. Niets is fijner dan elkaar vertrouwen en plezier maken samen. We durven en we doen en we vullen elkaar aan. Niet alles lukt meteen en ook een mislukte poging is tof om te delen.

Samen zijn we Op Stoom, in welke functie je ook werkt. Bevlogen medewerkers die de allerbeste kinderopvang willen bieden. Inventief en altijd op avontuur of juist gedegen en secuur. Van allerlei uitspattingen of de rust zelve. Er is zoveel deskundigheid bij Op Stoom en al net zoveel eigenzinnigheid. Dat is typisch Op Stoom.

*Op Stoom DNA

De eigenschappen die we hebben bij Op Stoom en aan elkaar doorgeven, waardoor we met elkaar onze identiteit uitdragen en verbonden zijn. In DNA zit tegelijkertijd een unieke code waardoor iedereen verschillend is. Dat is top, want we vullen elkaar aan en met elkaar zijn we Op Stoom.

Gaby

Kom.

We gaan spelen
Jeroen Veenstra

Lerend. Proberend. Groeiend. Knoeiend.

Af ben je nooit
Eva Nijhof

Speel mee

Je leeft maar 1 keer
Ayen Hendriks

Fan van het proces

Neem de tijd en zie
Romeo Profijt

Altijd met elkaar

Teamwork is key
Sanne Lanser

Altijd nieuwsgierig

naar verbetering
Munira Blom

Verandering is verrassend

Doe wat je durft
Ninni Jens

Ontdek je passie.

Probeer iets nieuws
Jet Hendriks

Als een kind zo blij

En ja, daar ben je zelf bij
Shanna van Taarling

Inventief. Avontuurlijk. Vrij.

Precies zoals je bent