BSO

Buitenschoolse opvang

Zodra school haar deuren sluit, gaat de BSO los
Bietentaart bakken, een concert met gevonden voorwerpen, wedstrijdje de-grond-niet-raken, een marathon ‘Donald Ducks lezen’ of gewoon maximaal chillen…Het kan allemaal. Jouw creatieve uitspattingen zorgen voor té gekke sport- en spelactiviteiten. Voor ieder kind heb je aandacht met een knuffel, klein gesprekje of luisterend oor.Kinderen verkennen graag hun grenzen. Beweeg met ze mee en help ze spelenderwijs op weg om vrolijke en zelfstandige tieners te worden. Kom werken bij Op Stoom. Check hieronder de vacatures
Bennebroek
Je bent misschien al fan van Op Stoom, maar bent dat zeker weten na het lezen van onze visie. Deze sluit goed aan bij jouw natuurlijke omgang met kinderen, collega’s en ouders.
Haarlem
Op BSO De Kring is het altijd volle bak. Met té gekke kinderen en een enthousiast team. Samen hebben jullie de grootste lol tijdens het knutselen, dansen, muziek maken, sporten of… vul zelf maar in.
Midden in de Kleverparkbuurt in Haarlem staat het prachtige monumentale pand van Basisschool Ter Cleeff. Hier zit Op Stoom BSO Ter Cleeff gevestigd. Beleef jij hier elke dag je lievelingsdag?
Heemstede en Bennebroek
Wij zijn per direct op zoek naar een lieve en harde werker voor een combinatiefunctie. Namelijk die van Huishoudelijk medewerker én Groepshulp. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees snel verder...
Haarlem
Op Stoom goes very International. Op deze bruisende locatie en met jouw onuitputtelijke energie , bezorg jij kinderen uit alle windstreken en heerlijke middag. Zin in? Of beter gezegd Fancy it?
Dorst
We zoeken een enthousiast type die dingen gedaan krijgt. Je staat alleen op de groep, maar dit is voor jou geen probleem. Laat jou je gang maar gaan, want je bent hartstikke zelfstandig.
Dorst
Na schooltijd is het tijd voor actie! En dat kan nergens beter dan bij BSO Sportief. Een BSO waar alles draait om - juist ja - sport. Lekker spelen, dollen, rollen, sporten en genieten. Let's go!
Haarlem en omgeving
Je kunt bij ons aan de slag indien je 18 jaar of ouder bent en een afgeronde sport- of kindgerichte MBO-opleiding hebt gevolgd.
Werken en Leren
Breda & Dorst
Jij hebt een hart voor kinderen, een hoofd vol schitterende ideeën én je kunt goed improviseren. Met de kinderen koken of toneelspelen? Doe je graag. Buiten ravotten? Ook leuk.
Haarlem en omgeving
Talent voor dansen, robotica, muziek, kunst, sport en natuur vinden we supercool. Kun jij iets anders? Wij laten ons graag verrassen.
Buitenschoolse Opvang